Aanvullend natuurgeneeskundig

In de natuurgeneeskunde gaat men ervan uit dat in ieder mens een zelfgenezende kracht zit, die op natuurlijke wijze of met natuurlijke middelen gestimuleerd kan worden. Dankbaar maak ik gebruik van veel verworven kennis en inzichten op dat gebied. Bach bloesemremedies, minerale celzouten, etherische olien, enzovoort,enzovoort…

Bach bloesem consult

Bloesemtherapie is een verfijnde, energetische natuurlijke geneeswijze. Bloesemremedies zijn tincturen bereid uit bloesems van planten, bomen en struiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Dr. Edward Bach ontwikkelde uit heel veel bloesemsoorten 38 verschillende remedies. Deze remedies buigen negatieve emoties en levenshoudingen om naar positieve gemoedstoestanden en helpen om op een diep niveau jezelf te zijn. Ze helpen ons die eigenschappen en emoties, waar we problemen door ondervinden, te accepteren en in positieve zin te benutten.

Bachbloesem remedies hebben geen bijwerkingen en zijn naast reguliere medicijnen te gebruiken. Ze vervangen geen medicijnen, maar werken aanvullend.
Ik stel voor U een persoonlijke mix samen.

Tarief:
60 minuten € 48,- inclusief flesje Bachbloesemremedies

Aanvullend natuurgeneeskundig - bach bloesem

Aanvullende ondersteuning

Aanvullend op de (voet) reflexologie, guasha en de massages wil ik U graag aanvullende ondersteuning bieden:

Natuurgeneeskundige adviezen op gebied van voeding, detox, voedingssupplementen, minerale celzouten (Schussler), oefeningen enzovoorts.

Biotensor een gevoelig meet- en test instrument, dat met de aanwezige levensenergie van de gebruiker/ster kan resoneren. Het wordt gebruikt als verlengstuk van het onderbewuste weten en kan bij bepaalde vraagstellingen zichtbaar aangeven wat de antwoorden daarop zijn.Aromatherapie / etherische oliën van S.P.A
Voor meer info: www.aromatherapie.nl

Onze andere behandelingen: