Guasha

Guasha & Transformational Cupping® behandelingen

Guashatherapie is een schraaptherapie waarbij afvalstoffen en toxines die in het lichaam aanwezig zijn los worden gemaakt. De organen kunnen die afvalstoffen dan verwijderen. Daardoor ontstaat een betere doorbloeding en energiestroming in het lichaam. Guasha kan zowel preventief worden toegepast als bij veel uiteenlopende klachten en ziekten; Doorbloedingsproblemen, spierproblemen, spijsverteringsstoornissen en orgaanproblemen. Bijvoorbeeld; slapeloosheid, nek- en schouderklachten, R.S.I., rugklachten, stress, spierpijnen, stijfheid.

Guasha

Een speciale Chinese kruidenolie wordt op de huid gebracht ter bescherming en ontgifting en met een jadesteen wordt een schraaptechniek uitgevoerd op de huid. Deze wordt rood en op de plaatsen waar de afvalstoffen zitten krijg je de zogeheten ‘sha’ te zien (onderhuidse rode vlekjes).
De werking van Guasha:

- Serum en rode bloedlichaampjes die van de haarvaten in het weke bindweefsel komen, veroorzaken daar een immuunreactie.
- Het ontgiftingsmechanisme wordt gestimuleerd, waaronder activering van het lymfesysteem en de bloedsomloop. Waardoor betere doorstroming van de energie via de meridianen. Tevens zal plaatselijke verzuring, vaak de belangrijkste oorzaak van pijn, oplossen.

Per klacht verschilt het hoe vaak de cliënt terug moet komen. Gemiddeld is het aantal behandelingen 6-7, maar chronische aandoeningen hebben gewoonlijk meer behandelingen nodig.

Guasha behandeling
Transformational Cupping

Transformational Cupping®

Transformational Cupping® is een combinatie van cupping, manuele massage, detox en healing. Hierbij worden deze technieken gecombineerd en bereiken we prachtige resultaten. Zo combineren we Oosterse- met Westerse geneeswijzen en passen we detoxen met voeding als medicijn toe.

Snel, efficiënt en resultaatgericht.

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup waarmee we de huid vacuüm trekken en verklevingen en slijm die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekken en de Qi en zuurstofrijk bloed van het lichaam weer kan doorstromen. Afvalstoffen en onnodige ballast kunnen worden afgevoerd.
Tijdens een cupping massage komen verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma, ziekten, oud zeer, klachten, kwalen, bindweefsellagen, ophopingen van vet en spierknopen los. Je krijgt en voelt letterlijk weer ruimte in je hoofd en in je lijf. Je voelt je lichter en energieker. Frisser en helderder. Bewuster, meer intuïtief en dichter bij jezelf.

Cupping werkt op de fysieke, mentale en ook op de psychisch/emotionele laag. Bij psychisch/emotioneel kun je denken aan alle oude “rommel” die losgelaten mag worden; verwerking van oude patronen, trauma's, gevoelens en/of gedachten.
Omdat de juiste voeding zo belangrijk is adviseren we wat kleinere of grotere aanpassingen daaromtrent (passend bij jou).

Andere behandelingen

VoetreflexPlus

VoetreflexPlus brengt de Chinese en westerse voetreflex samen. De combinatie biedt veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.
Ter ontspanning en therapeutisch.

Massage

Geraakt en aangeraakt worden vanuit liefdevolle aandacht. Aanraking is een onmisbare sleutel tot gezondheid en welbevinden.
Ervaar - ontspan - herstel!

Holistische NEI therapie

Met behulp van de holistische NEI therapie helpen we de mens zichzelf te genezen en brengen we lichaam, ziel en geest in balans door evenwicht te brengen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden.