Guasha

Guasha behandelingen

Guashatherapie is een schraaptherapie waarbij afvalstoffen en toxines die in het lichaam aanwezig zijn los worden gemaakt. De organen kunnen die afvalstoffen dan verwijderen. Daardoor ontstaat een betere doorbloeding en energiestroming in het lichaam. Guasha kan zowel preventief worden toegepast als bij veel uiteenlopende klachten en ziekten; Doorbloedingsproblemen, spierproblemen, spijsverteringsstoornissen en orgaanproblemen. Bijvoorbeeld; slapeloosheid, nek- en schouderklachten, R.S.I., rugklachten, stress, spierpijnen, stijfheid.

Guasha

Een speciale Chinese kruidenolie wordt op de huid gebracht ter bescherming en ontgifting en met een jadesteen wordt een schraaptechniek uitgevoerd op de huid. Deze wordt rood en op de plaatsen waar de afvalstoffen zitten krijg je de zogeheten ‘sha’ te zien (onderhuidse rode vlekjes).
De werking van Guasha:

  1. Serum en rode bloedlichaampjes die van de haarvaten in het weke bindweefsel komen, veroorzaken daar een immuunreactie.
  2. Het ontgiftingsmechanisme wordt gestimuleerd, waaronder activering van het lymfesysteem en de bloedsomloop. Waardoor betere doorstroming van de energie via de meridianen. Tevens zal plaatselijke verzuring, vaak de belangrijkste oorzaak van pijn, oplossen.
Per klacht verschilt het hoe vaak de cliënt terug moet komen. Gemiddeld is het aantal behandelingen 6-7, maar chronische aandoeningen hebben gewoonlijk meer behandelingen nodig.
Tarief:
50 minuten € 40,-

Guasha behandeling

Onze andere behandelingen: