Over Via Handen

Over Via Handen

Cora Hofsteede - Via Handen
Via Handen is Cora Hofsteede.

Opleidingen:
VoetreflexPlus, Total Health Academy
HBO Medische Basiskennis, Con Amore

Via betekent “de weg”. Graag loop ik met U een stukje mee op uw weg in het leven.
Ieders levenspad is uniek. Mooie tijden, wat moeilijker tijden, emotionele tijden.

Ik ondersteun mensen graag in hun gezondheid; om deze goed te houden, in balans te krijgen en te optimaliseren.

Van oorsprong ben ik opgeleid tot wijkverpleegkundige en heb zowel in de jeugdgezondheidszorg als verpleging en verzorging gewerkt.
Contact, wisselwerking en verbonden voelen is belangrijk voor mij.

In de loop van de tijd is mijn belangstelling steeds meer uitgegaan naar natuurlijke manieren van helen en preventief werken. Daarbij gebruik ik graag mijn handen om iets te geven, te ontvangen, te delen en te helen. Ik maak hierbij gebruik van VoetreflexPlus massages, Guasha/Transformational Cupping®, Holistische NEI therapie, Soul Body Fusion®, diverse lichaamsmassages en aanvullende behandelingen en adviezen uit de natuurgeneeskunde. Mijn werkwijze is holistisch.

Maak direct een afspraak bij Via Handen

Recensies

Enkele malen een Soul Body Fusion sessie mogen ontvangen van Cora. Iedere keer is het weer anders wat ik in mijn lichaam ervaar. De energie stroomt door mijn handen en lichaam, ik voel een druk en tinteling bij mijn derde oog, voel keelpijn en een enorme rust. Zo fijn om even tijd voor jezelf te hebben en waarin je de duidelijke samenwerking met mijn ziel voelbaar is. Dankjewel Cora voor het faciliteren van de sessies.

Audrey

Cora bezit een schat aan kennis. Haar uitgebreide achtergrond zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak en veilig voelde. De holistische therapie zelf spreekt mij erg aan, zoeken naar de oorzaak in plaats van focussen op het probleem maakt dat er veel meer verdieping mogelijk is dan ik ooit had verwacht!

Kim

Ik ben bij Cora geweest in verband met aanhoudende nek- en schouderklachten.
Via de Guasha techniek heb ik een verrassend goed resultaat bereikt. Verrassend omdat de pijn voor altijd is vertrokken.
Daarnaast is het een hele fijne behandeling, je voelt je oprecht een totaal ander mens. Ik kan het iedereen aanraden.

Henri

Hoe fijn is het als je na een (voet) massage geheel ontspannen naar huis gaat.
Nog dagen erna de weldaad ervan ervaart. Ík die door Q-koorts altijd spierpijn heb en na een onveilige jeugd het moeilijk vind om te ontspannen heb veel baat bij de massages van Jou, Cora. Je voelt precies aan waar mijn lichaam behoefte aan heeft . Dank je voor de liefdevolle aandacht die ik van je krijg.

Met warme groet,

Hélène

Ik kom heel graag bij Cora voor de massages omdat zij met veel gevoel masseert. Ik vind het fijn om door Cora gemasseerd te worden omdat ze het vanuit puurheid doet.
Ze voelt goed aan wat nodig is op het moment zelf. Haar aanrakingen geven verlichting en healing.

Sinta

Via Centrum 3C ben ik in contact gekomen met Cora. Zij gaf daar Guasha behandelingen, iets waar ik nog nooit van had gehoord en waar ik wel benieuwd naar was.
Omdat ik veel last had van mijn nek, schouders en rug heb ik een behandeling ondergaan.
Guasha is een schraaptechniek met behulp van een platte steen waarbij de delen van je lichaam die behandeld worden, eerst met olie worden ingesmeerd. Dit is ter bescherming van je huid.
Ik heb de behandeling als enorm verlichtend ervaren. Al direct na de 1e keer voelde het soepeler en flexibeler aan. Vanaf die tijd maak ik regelmatig een afspraak bij Cora ter voorkoming van blessures én voor de ontspanning. Cora is heel begaan met je, is professioneel en vakkundig én heeft ontzettend fijne handen waardoor je direct een prettig contact ervaart.

Anja

Voetreflex door ervaren handen gegeven, is voor mij een ontmoeting, voor evenwichtig leven.

Ine

Lieve Cora,
bedankt voor je heerlijke massage, fijn om te ervaren hoe het via jou handen gaat.
Tot de volgende keer!

Gaby