Soul Body Fusion

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden.
Het helpt je om je bewustzijn, je licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.
Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven,steeds meer gaan stralen,vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley. www.jonettecrowley.com

Soul Body Fusion®

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

Het is aan te bevelen om daarvoor 3 Soul Body Fusion® sessies te ontvangen.

Soul Body Fusion®

Andere behandelingen

VoetreflexPlus

VoetreflexPlus brengt de Chinese en westerse voetreflex samen. De combinatie biedt veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.
Ter ontspanning en therapeutisch.

Guasha & Transformational Cupping®

Een Oosterse traditionele schraaptechniek die zich richt op het verwijderen van afvalstoffen en een betere stroming van Qi en bloed.

Massage

Geraakt en aangeraakt worden vanuit liefdevolle aandacht. Aanraking is een onmisbare sleutel tot gezondheid en welbevinden.
Ervaar - ontspan - herstel!

Holistische NEI therapie

Met behulp van de holistische NEI therapie helpen we de mens zichzelf te genezen en brengen we lichaam, ziel en geest in balans door evenwicht te brengen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.