Holistische NEI Therapie

Holistische NEI therapie

Voor wie verder wil kijken naar de dieperliggende oorzaken van een klacht een pijn, een patroon, een angst of een twijfel, enz..
Vanuit een vraag dus of kijkend naar wat er zich aandient…
Ik werk met een biotensor en test via mudra’s (handhoudingen) naar welk gebied we gaan kijken. We werken zo samen met het onderbewuste.

Holistische geneeswijze gaat ervan uit dat lichaam, ziel en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Holistische NEI therapie

Met behulp van de holistische NEI therapie helpen we de mens zichzelf te genezen en brengen we lichaam, ziel en geest in balans door evenwicht te brengen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Fysiek; behandeling door mijzelf of een verwijzing
Biochemisch; disbalans in het lichaam ( bijv. hormonen of spijsvertering) tekorten aan voedingsstoffen, teveel aan afvalstoffen, water.
Emotioneel ( Neuro Emotionele Integratie ); N.E.I is een methode om de oorzaken van bepaald gedrag of bepaalde emoties op te sporen en die los te laten. Dat kan op een milde manier, zonder die emoties nog eens te moeten doorleven.
Spiritueel; archetypes, alpha-staat oefeningen, beperkende banden, enz.

Ten slotte test ik uit of er nog ondersteuning nodig is in de vorm van een middel (Levensboompaden, Bach Bloesemremedies, minerale celzouten, supplementen) een methode op gebied van levensinstelling of eetpatroon of nog iets anders.

Bach bloesem consult

Bloesemtherapie is een verfijnde, energetische natuurlijke geneeswijze. Bloesemremedies zijn tincturen bereid uit bloesems van planten, bomen en struiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Dr. Edward Bach ontwikkelde uit heel veel bloesemsoorten 38 verschillende remedies. Deze remedies buigen negatieve emoties en levenshoudingen om naar positieve gemoedstoestanden en helpen om op een diep niveau jezelf te zijn. Ze helpen ons die eigenschappen en emoties, waar we problemen door ondervinden, te accepteren en in positieve zin te benutten.
Bachbloesem remedies hebben geen bijwerkingen en zijn naast reguliere medicijnen te gebruiken. Ze vervangen geen medicijnen, maar werken aanvullend.
Ik stel voor U een persoonlijke mix samen.

Aanvullend natuurgeneeskundig - bach bloesem

Andere behandelingen

VoetreflexPlus

VoetreflexPlus brengt de Chinese en westerse voetreflex samen. De combinatie biedt veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.
Ter ontspanning en therapeutisch.

Guasha & Transformational Cupping®

Een Oosterse traditionele schraaptechniek die zich richt op het verwijderen van afvalstoffen en een betere stroming van Qi en bloed.

Massage

Geraakt en aangeraakt worden vanuit liefdevolle aandacht. Aanraking is een onmisbare sleutel tot gezondheid en welbevinden.
Ervaar - ontspan - herstel!

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden.